Cart 0 x

Retourneren

Herroepingsrecht
Heeft u een product aangeschaft voor u zelf of als cadeau, maar bevalt deze in werkelijkheid toch niet? Geen ramp, met ons kunt u tot 30 dagen het product retourneren of omruilen voor een ander horloge. Wij bieden meer dan het dubbele aan termijn dan de wettelijke retourtermijn die is vastgesteld voor webwinkels. U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. Zorg er dus voor dat u tijdig een retour of omruiling aanmeld. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Wij zullen uiterlijk met 14 dagen ook het geld terug storten.

Let er wel op, de retourvoorwaarden zijn als volgt;

 1. Product(en) is/zijn -indien redelijkerwijze mogelijk- onbeschadigd en heeft geen gebruikers/draagsporen. Het artikel mag u passen en bekijken door de doos open te maken, zoals u dat ook in de winkel zou doen. Echter is het verwijderen van de label, beschermplastic/folie, bijbehorende kaartjes niet toegestaan! Val, stoot of inkorten van horlogeband vervalt het retourrecht.
 2. Alle producten dienen geretourneerd te worden met alle -indien redelijkerwijze mogelijk- originele verpakking, toebehoren, accessoires en certificaten!

Na ontvangst van u product zullen wij controleren of is voldaan aan de retourvoorwaarden. Heeft u zich gehouden aan de spelregels, dan zorgen wij ervoor dat u het volledige orderbedrag gecrediteerd krijgt. Heeft u zich hier niet aan gehouden, dan zal er een geldbedrag in mindering gebracht worden. De betalingen gaan vanuit ons kant terug naar de klant, op de manier waarop deze zijn betaald door de klant. Dus heeft u betaald met Paypal? Dan krijgt u het geld ook weer terug op u Paypal saldo.

Retourneren is gratis voor onze consumenten uit Nederland, uitgesloten zijn de volgende;
– Bestellingen die via een derde partij zijn ontvangen. (Amazon, Bol, Beslist, Vergelijk, Kieskeurig)
– Internationale retouren (Alle retouren buiten Nederland zijn op eigen kosten)

Aanmelden retour
U kunt gemakkelijk een retourlabel bij ons opvragen via onze retourportaal;

https://time24.shipping-portal.com/rp/

Houdt u Track&Trace en/of Ordernummer bij de hand.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met hallo@time24.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Samengevat;
Termijn herroepingsrecht; 30 dagen na ontvangst van je bestelling
Termijn retour sturen product; 14 dagen na herroeping
Termijn terugbetaling; 14 dagen na ontvangst van het product door onze kant

 • Jan Kees (Den Haag) Gekocht

  15 minuten geleden

 • Jan Kees (Den Haag) Gekocht

  15 minuten geleden

 • Marieke (Arnhem) gekocht

  50 minuten geleden

De waardering van www.Time24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 5.0/10 gebaseerd op 2 reviews.
X