Cart 0 x

Veelgestelde Vragen

Deze pagina vult zich continue aan, ziet u een vraag hier niet tussen?
Mail of chat dan gerust met ons. Mailen mag naar hallo@time24.nl

Zijn er kosten verbonden aan het bestellen of verzenden?
Neen, er zijn geen extra kosten verbonden aan het bestellen, gebruik maken van een bepaalde betaalmethode en of verzenden. Enige uitzondering op de regel zijn verzendingen die wij moeten verrichten naar landen buiten Nederland en België.

Artikel voorradig gezien, maar berichtgeving dat deze toch niet voorradig is?
Daar waar mensen zijn, zijn helaas ook fouten. Het kan voorkomen dat een product is uitverkocht of niet goed is geteld door onze collega’s. Bij dit soort fouten doen wij ook altijd ons best om het met je goed te maken!

Welke merken kan ik in mijn eigen buurt vinden?
Wij hebben jammer genoeg geen inzicht op de voorraden van andere winkels. 

Ik krijg een foutmelding als ik een bestelling probeer af te ronden?
De meest voorkomende reden voor deze fout is dat uw browsersessie is verlopen. De pagina staat dan te lang open zonder dat er iets is gebeurt. Uit veiligheid moet u zich overnieuw aanmelden. Krijgt u een foutmelding van Afterpay, Klarna of Billink? Dan moet u helaas hun contacteren.

Kan ik een artikel ook laten graveren?
Jazeker! Graveren is mogelijk en heel vaak doen wij dat ook nog eens gratis voor onze klanten. Let er echter wel op, eenmaal gegraveerd is het artikel verkocht en niet meer te retourneren of om te ruilen!

Zijn de prijzen altijd correct op de site?
De prijsvermeldingen zijn altijd onder voorbehoud. Wij dragen er zorg voor om prijswijzigingen door de markt ook zo snel mogelijk te wijzigen op onze website.

Kan ik mijn product ook afhalen in de winkel?
Dat zou kunnen, maar liever niet. Toch begrijpen we dat er soms sprake is van spoed. Je zou maar net last-minute een cadeau nodig hebben of al weken opzoek zijn naar dat specifieke model.. Neem contact op met ons en plan een afspraak in zodat je het product ook kan afhalen bij ons.

  • Jan Kees (Den Haag) Gekocht

    15 minuten geleden

  • Jan Kees (Den Haag) Gekocht

    15 minuten geleden

  • Marieke (Arnhem) gekocht

    50 minuten geleden

De waardering van www.Time24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 2.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
X